Previa Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa Preferente Juvenil Menorca): CCE Sant Lluis – CE Mercadal

.

L’equip juvenil està de tornada a casa i disputarà en Ses Canaletes una nova jornada de copa. El feu lluisser esta sent un fortí en el que portem de temporada, resolent tots els partits amb victòries que li porten a tenir 6 punts en el caseller de la classificació més 3 més per la victòria a domicili davant el Rtvo. Boscos de la primera jornada.

No obstant això, en les sortides és on es troben menys fiables els de Moyano, i prova d’això, són les dues derrotes consecutives a domicili que els treuen dels llocs que donen accés a semifinals. Per això, no queda una altra que afrontar la trobada d’aquest dissabte (11:00 h) davant el CE Mercadal com una oportunitat per tornar a ficar-se entre els llocs de privilegi.

La derrota del passat dissabte davant el Dosa CF ha servit a l’equip lluisser per adonar-se que hi ha partits on un equip que vol fer alguna cosa gran ha de vèncer o almenys no perdre. Les dues proves de foc com a visitants davant rivals d’entitat han donat dues derrotes als de Moyano, alguna cosa que han de canviar si volen ser un equip protagonista en ambdues competicions juvenils.

La plantilla ha de respondre en els dos propers partits com a locals de manera consecutiva (CE Mercadal, l’immediat, i CE Alaior, el cap de setmana vinent) per lluitar per estar en la ronda eliminatòria de la copa.

RD

CCE Sant LLuis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.