El tècnic Albert Pons, “amonestat”

El árbitro con los capitanes

Jugaven UD Seislan i CCE Sant Lluís de categoria Benjamí de 1r. any en Sant Carlos, partit que des del primer moment pren clar color lluisser. Els de Albert Pons a poc a poc anaven arribant amb massa claredat a l’àrea rival i els gols anaven caient al seu favor.

Els nostres agafan una diferència considerable en el marcador, el tècnic lluisser és amonestat pel col·legiat del partit, perquè?, targeta groga o vermella?. TARGETA BLANCA per a Albert Pons.

Què és la targeta blanca? És una distinció que va engegar la FFIB fa dues temporades per valorar tots aquells gestos i accions que fomentin valors i esportivitat, en les categories prebenjamines, benjamins, alevins, infantils i cadets, de futbol i futbol sala, en les competicions de totes les Illes.

Com bé recull l’acta del partit, el motiu va ser : “per retrassar al seu equip en camp propi els últims 5 minuts del partit , fent-los tocar la pilota intentant no arribar a la meta contrària amb tanta facilitat i donar opció de sortia des de el darrera del seu rival”.

Un gest que honra al tècnic blue, i a molts d’altres de tota la illa que en ocasions realitzen labors similars però que no són reconegudes, i que ensenya valors com el respecte al rival, a tots els jugadors presents sobre el verd de San Carlos.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.