El tècnic Albert Pons, “amonestat”

El árbitro con los capitanes

Jugaven UD Seislan i CCE Sant Lluís de categoria Benjamí de 1r. any en Sant Carlos, partit que des del primer moment pren clar color lluisser. Els de Albert Pons a poc a poc anaven arribant amb massa claredat a l’àrea rival i els gols anaven caient al seu favor.

Els nostres agafan una diferència considerable en el marcador, el tècnic lluisser és amonestat pel col·legiat del partit, perquè?, targeta groga o vermella?. TARGETA BLANCA per a Albert Pons.

Què és la targeta blanca? És una distinció que va engegar la FFIB fa dues temporades per valorar tots aquells gestos i accions que fomentin valors i esportivitat, en les categories prebenjamines, benjamins, alevins, infantils i cadets, de futbol i futbol sala, en les competicions de totes les Illes.

Com bé recull l’acta del partit, el motiu va ser : “per retrassar al seu equip en camp propi els últims 5 minuts del partit , fent-los tocar la pilota intentant no arribar a la meta contrària amb tanta facilitat i donar opció de sortia des de el darrera del seu rival”.

Un gest que honra al tècnic blue, i a molts d’altres de tota la illa que en ocasions realitzen labors similars però que no són reconegudes, i que ensenya valors com el respecte al rival, a tots els jugadors presents sobre el verd de San Carlos.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es