Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa Preferente Juvenil Menorca): CD Menorca “B” 5 – 0 CCE Sant Lluis

Jornada 3, Domingo 07/10/2018 - 17:00 h
CD Menorca
5 0
CCE Sant Lluis

Campo: Estadi Mahonés-Maó
Ver jornada

.

Alineaciones:

CD Menorca “B”: Victor Florit, Miquel Lluch, Alex Dominguez, Antoni Pons, Victor Barber, Marc Bagur, Angel Martinez, Timoteo Manuel Bertres, Luis Fernando Rivero, Pau Crespo y Jose Antonio Castilla.

Sustituciones: Andres Ponseti por Victor Florit (min.46), Jordi Florit por Miquel Lluch (min.46), Francesc Fullana por (min.57), Ashiq Ferrero por Angel Martinez (min.64) y Brayan Joel por Alex Dominguez (min.74)

CCE Sant Lluis: Antonio Manuel, Victor Gomila, Sergi Pons, Sergio Najera, Daniel MuÑoz, Alejandro Coll, Ezequiel Contreras, Joaquim Coloma, Antoni Tuduri, Pablo Rodriguez y Oliver Pons.

Sustituciones: Josep Mascaro por Ezequiel Contreras (min.57), Adria Olives por Oliver Pons (min.67), Josep Pons por Sergio Najera (min.82) y Abel Gonzalez por Victor Gomila (min.82)

Goles: 1-0 Jose Antonio (min 32), 2-0 Antoni Pons (min 63), 3-0 Victor Barber (min 79), 4-0 Luis Fernando (min 87) y 5-0 Luis Fernando (min 89)

Árbitro: Nil Cubas Torras.

Tarjetas: Angel Martinez (amarilla, min 11) y Antoni Pons (amarilla, min 66) para el CD Menorca “B”. Antoni ( Tuduri (amarilla, min 49) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El CD Menorca B va copejar cinc vegades sobre la taula, per noquejar als de Moyano de manera clara (5-0), en un partit on els nostres no van trobar la manera de ficar mà als de Victor Finestres i van acabar golejats en una trobada per passar pàgina i seguir treballant. Amb fins a cinc jugadors que el dia anterior van disputar partit en Lliga Nacional Juvenil (Victor Florit, Toni Pons, Victor Barber, Angel Martinez i Marc Bagur), la diferència de ritme que van imposar aquests jugadors al partit, unit a les baixes per lesió de Pepe Jorda i Santi Orfila van deixar el partit desnivellat des del inici. Malgrat això, la predisposició dels de Moyano va ser bona des del primer moment, volent portar la manija però no trobant els espais necessaris per buscar a Coloma, Najera i Alex Coll per fer mal als blaugranes.

Fins al primer tant local, el partit va estar igualat, podent-se decantar el marcador cap a qualsevol dels dos costats. El tant de Castilla en el 32 (1-0) va començar a donar avantatge als de Finestres. Tots dos equips es van anar a la caseta a carregar piles amb el marcador a favor dels locals.

A la volta, els nostres començaven a trobar aquesta verticalitat que els havia donat aquest plus en els dos partits anteriors. Un error d’Antonio a la sortida d’un servei de cantonada, va posar el 2-0 que posava el partit complicat als blues.

Va fer un pas al davant el CCE , amb el técnic de Vitòria movent la seva banqueta i assumint riscos enrere per retallar distàncies. La va tenir Peñato i Coloma de manera pràcticament consecutiva, no obstant això el meta local desbaratar tots dos trets. A l’altra àrea, gol de Victor Barber que posava el tercer en el caseller local (79′). Els nostres es van deixar portar en els últims minuts i acabaran golejats amb els dos gols consecutius de Rivero (87´i 89′)

Passar pàgina i seguir pel camí dels dos partits anteriors, objectiu blue per a la propera trobada davant la UD Mahon.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es