Marcos de la Espada: “Amb la victoria estam amb energía extra per anar a Barcelona”

.

La plantilla avui té dia de descans i demà reprendrà els entrernaments pensant en el partit de la setena jornada dissabte a les 17:30 al Mini Estadi contra el filial del F.C. Barcelona.

Adjunt unes declaracions de Marcos de la Espada per si fossin del vostre interès. Gràcies.

Marcos: “Després dels partits en què hem jugat bé i els resultats no han acompanyats estam súper contents i amb una energia extra per afrontar el partit contra el Barça B. Quan guanyes te dóna una alegria extra que et fa anar al partit següent com en aquest cas un filial amb camp gran, ajuda. El partit ideal es marcar i que guanyi per un davanter, o Nuha també, que va fer dues assistències. El gol contra el Conquense va ser tot molt ràpid, vaig veure que sortia el porter i va anar bé per alt i per sort va entrar. Jugar amb un o dos puntes depèn del míster, sempre agrada jugar amb un altre company a prop, un davanter com en Nuha va molt bé. Canario, Samuel, Nuha i jo tenim connexió especial al camp. Samuel i Canario són molt desequilibrants i tant poden sortir per dedins com per fora i fan una paret amb mi o Nuha l’aguanta molt bé. Anam a Barcelona amb ambició i resptecte, hem d’aprofitar l’experiència i no anar amb bogeria“.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es