Comunicado del CD Manacor

.

En referència a la notícia publicada el dia 18 de setembre de 2018 a la web esportiva, “FutbolBalear”, en la qual es crítica durament el Juvenil Divisió d’honor del Club, tan als tècnics com a la plantilla i organització, volem aclarir el següent:

“Des de el Club volem condemnar públicament aquest tipus de notícia que no cerca res més que desestabilitzar a un equip de joves de la nostra illa, que amb tota la humilitat i amb els escassos recursos disponibles cerquen competir any darrera any a la màxima categoria juvenil del futbol espanyol, el que considerem hauria de ser orgull pel nostre futbol balear.

A més ratificar totalment la confiança dipositada en l’equip tècnic format per a gent sobradament qualificada i amb una dilatada experiència en altes categories del futbol de Mallorca, com son Sebastià Arbona, Cosme Andreu i Llorenç Mestre.

Els que treballem dia a dia en l’organització sabem del gran esforç que comporta entrenar en aquest nivell i lluitar jornada a jornada per aconseguir l’objectiu, per això des de la dirrctiva volem donar tot el suport i confiança per a seguir fent feina amb les ganes i il·lusió que han mostrat des de l’inici.

Deixar clar per concloure, que sabem que la notícia, no es més que una opinió personal d’una persona que firma en aquest cas amb el nom de T.Molina, i no és en cap cas, un redactor acreditat del mitjà ni ningú que treballa dintre de la nostra organització.”

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es