L’hora de la veritat

.

El primer equip inicia aquest diumenge una nova temporada oficial de categoria regional preferent, on el nivell dels equips va en augment any a any i aquesta temporada encara més. Apareixen nous clubs amb aspiracions renovades i ambicioses, la qual cosa dificulta cada vegada més l’aconseguir un títol, encara que augmenta el nivell de competició de la categoria i de tots els participants.

Sis incorporacions han arribat al vestuari lluiser amb les quals es pretén pujar el nivell de joc. Tres procedents de l’equip juvenil (Raul Previ, Llorenç Olives i Ivan Pons), un del CD Menorca (Jefferson Echevery), Tofol Olives (Guinauta CF de 2ª catalana), un altre del At. Villacarlos (Francisco Vico) i Angel Peñato (sense equip però amb experiència en temporades anteriors en Lliga Nacional Juvenil). També hi ha novetats en el cos tècnic on Pere Vadell es fa càrrec de l’equip i Ernest Vadell serà l’ajudant en la banqueta.

El debut serà aquest diumenge davant el CE Alaior (18:00 hores, Los Pinos), un dels equips que millor pretemporada han fet i més jugadors de nivell a incorporat, sota la direcció des de la banqueta d’un conegut*exlluisser, Pedro Palliser. Tots dos equips ja es coneixen d’aquesta pretemporada, atès que es van enfrontar en el feu alaiorenc fa poques dates (0-0) en trobada amistosa de pretemporada.

Els de Vadell, han tancat una pretemporada amb molta càrrega de treball per arribar en bon estat a l’inici de la copa, havent-hi disputat quatre partits de preparació amb un balanç de dues victòries, un empat i una derrota, davant rivals de nivell com el ja comentat CE Alaior (0-0), derrota davant el CF Sp. de Maó (1-2) i victòries davant UE Sami (3-2) i CD Migjorn (1-3). Per a la trobada, el tècnic des Mercadal, no podrà comptar encara amb la plantilla al complet per temes laborals i de jugadors amb problemes físics que hauran d’esperar per debutar aquesta temporada.

S’han acabat les proves, comença la competició pura i dura, comença una bona competició de categoria regional preferent.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.