Inici de la FRM Academy

.

Els primers a iniciar la seva jornada esportiva seran els més petits de la casa, els participants de les modalitats Sport Baby i la Junior. La Sport Baby és la modalitat que comptarà amb més participants, la qual ens ha obligat a tancar les places per la jornada de dilluns. Encara que, queden més dies lliures, com el dimecres, el divendres i el dissabte. Després, donarem pas als entrenaments de la modalitat de Tecnificació, on jugadors ja federats acudiaran setmana a setmana a millorar els seus aspectes tècnics.

Valoram positivament que des dels 3 i 4 anys optin per la nostra acadèmia per formar-se com a jugadors i com a persones, és una manera d’aportar els nostres valors fundacionals i de fomentar el mallorquinisme des de ben petits.

Esperam una jornada molt intensa i segurament amb alguna cara més que coneguda en el món del futbol i del nostres club, el RCD Mallorca. D’aquesta manera, esperam que tots els participants venguin amb la màxima il·lusió i amb totes les ganes de gaudir del nostre espai i de la nostra feina.

Així com, feim una crida a totes les famílies a assistira la jornada d’avui per si estaninteressats a inscriure el seu fill, i que sigui un acte de convicció per a ells.

Agrair de part de tot l’Equip de la Fundació Reial Mallorca la gran acollida que han tingut les nostres activitats, i ens comprometem a mantenir la nostra professionalitat.

Fundació Reial Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es