Fi a les proves

.

La primera plantilla va donar per tancada aquest dijous la seva pretemporada disputant l’últim partit amistós davant el CD Migjorn. El conjunt de Pere Vadell va vèncer a Los Nogales (1-3) davant un d’els equips anomenats a estar en l’elenc de candidats a tot en aquesta categoria regional preferent. L’equip que dirigeix Damia Sintes a canviat la seva cara amb la incorporació de fins a set noves cares de qualitat en la categoria, Quel Enrich i Llonga (Penya), Àngel Pulido (CE Mercadal), Juanfran i Barto (UE Sami) i els inactius, Aitor Domínguez i Lluís Carreras, a més de renovar a jugadors com Jesús Sastre i Josep Sales que deixen una plantilla de luxe pels migjorners.

Vadell va apostar pel mateix sistema que en anteriors trobades, donant entrada a Carlos Seguí en la posició de central, davant les baixes de Joan Orfila, Alvaro i Joan Sola que no van poder estar a la disposició del tècnic. Morente i Jefferson en els costats donant verticalitat a l’equip i eren el punyal que més dany feia als locals, que amb el pas dels minuts van veure com els lluissers anaven arribant cada vegada amb més perill de gol. Tant arribar amb claredat, va acabar per donar fruits, Zurbano després de recollir un rebutg a una rematada seva que va aconseguir desviar Sastre avançava als nostres abans del descans (0-1, 31′). Els locals per la seva banda, amb prou feines feien treballar al meta Oscar, que tan sols va haver de fer-ho a dos trets de Llonga i Juanfran però sense molt perill.

Després de la represa, els canvis en el bàndol visitant van deixar el mateix nivell de velocitat, profunditat i embranzida que en els primers 45 minuts. Oscar Moreno, Previ i Stan van entrar en substitució de Basili, Morente i Toni Vinent, no obstant això la tònica va ser la mateixa. L’ordre en el bàndol blau portava amb si una enorme claredat per sortir en atac. En una de les arrencades, Oscar Moreno va enviar l’esfèric a la base del pal dret de Chelus després de superar-ho en l’un contra un (55′).

El segon tant semblava a prop, i va arribar amb una combinació entre Jefferson i Stan, que el migcampista català va acabar per finalitzar amb un fi golpeig allunyat del meta local (0-2, 61′). A partir d’aquest moment, els de Damia Sintes van reaccionar per orgull, i en una jugada embrollada a l’interior de l’àrea, va acabar per retallar distàncies (1-2, 69′).

Amb les forces al mínim per part de tots dos equips, l’estratègia o alguna pinzellada de qualitat d’algun dels 22 que estaven sobre el camp podia decantar definitivament la balança per a algun dels dos costats. Una falta escorada en la cantonada de l’àrea gran pel costat dret va ser la sentència. Oscar Moreno, d’enorme xut directe aconseguia superar a Chelus, que poc va poder fer davant el potent tret (1-3, 83′).

Es van acabar les proves, victòria per tancar el curs, bones sensacions, no obstant això, el primer objectiu és Los Pinos, (diumenge 16 de setembre, 18:00 hores), allà comença el que val, la competició oficial.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.