Torn pels juvenils

.

Aquest dilluns 20 d’Agost a partir de les 19:00h, l’equip juvenil, donarà inici als entrenaments amb l’objectiu d’afrontar una il·lusionant temporada en la qual les premisses bàsiques han de ser les de la constància, esforç, humilitat i sobretot ganes i il·lusió per treballar dia a dia

Jose Angel Moyano juntament amb tot el cos tècnic, Tito Roig i Cisco García, seguiran amb el projecte juvenil després de la magnífica temporada passada, on van aconseguir un doble subcampionat, tant en Copa com en Lliga. Amb el clar objectiu de consolidar el projecte amb gent de la casa, tractaran de donar continuïtat al treball de formació del club, amb l’objectiu de fer un pas més en tots els aspectes del joc i la competició, repte important vist el nivell de la competició en els últims anys.

L’equip perd per edat i estudis la base de l’any anterior, encara que compta amb jugadors de segon any amb galons per posar-se l’equip a l’esquena en moments determinats, Coloma, Pepe Jorda, Pablo Rodríguez, Peñato, han de ser els que agafen el testimoni dels seus companys del curs anterior i donar aquest plus que permetria a l’equip competir fins al final per totes les competicions.

No obstant això, ara és el moment de carregar bateries i començar a posar les primeres pedres d’aquesta nova construcció, comença una nova temporada.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es