El Porto Cristo no es presenta en el Torneig de Sant Roc

.

El partit que aquest dimecres 15 d’agost havia d’enfrontar al Santanyí de l’Atlètic Balears i el Porto Cristo per disputar el 3r i 4 lloc del XIV Torneig de Sant Roc s’ha hagut de suspendre degut a que l’equip del Porto Cristo de II Regional ha al·legat manca de jugadors.

Unes hores abans del començament del partit, previst per les 17:45 hores, una cridada de la directiva del Portocristo a la directiva de l’Alqueria anunciava que hi havia molts problemes per reunir 11 jugadors. Des del club verd-i-blanc, amfitrió del torneig, es va intentar infructuosament que com a mínim acudissin al camp de sa Teulera tots els jugadors disponibles i en cas que no es completassin 11 jugadors, els clubs de veïnat deixarien jugadors al Portocristo per no perjudicar ni la imatge del club del Port ni la del torneig.

Lamentablement ni tan sols els jugadors disponibles es presentaren, el que dur a pensar a la directiva de l’Alqueria, sense volen entrar en polèmiques, que els que podien jugar, no volien.

Properament informarem del desenllaç de la final Murense-Alqueria, previst per jugar-se després del partit pel 3r i 4t lloc.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.