PB Els Tamarells, Torneig Festes de Santanyí

Amics de Martí Losa

Fa unes setmanes va tenir lloc en el Municipal de Santanyí, el partit commemoratiu de les festes de Sant Jaume, entre socis santanyiners de la penya; en la modalitat de futbol-7 l’equip dels Amics de Miquel Vadell davant l’equip dels Amics de Martí Losa. Es va imposar el Vadell Team per 3-1 al Losa Team, anotant Albert Vicente, Miquel Escales i Sebastià Galmés, mentre Pere Estelrich marcava el de l’honor.

  Amb els Amics de Miquel Vadell formaren Miquel Reina, Miquel Escales, Sebas Rodríguez, Toni Vela, Albert Vicente, Sebastià Galmés, Miquel Vila, Llorenç Canaves, Tomeu Covas i Julià Burguera

Amb els Amics de Martí Losa formaren Tomeu Estelrich, Guillem Homar, Pere Estelrich, Xavi Prohens jr., Maties Porcel, Martí Losa jr., Pedro Caldentey, Xavi Prohens sr., Albert Sitjar, Joan Lladó i Martí Losa sr.

   Després els jugadors i una trentena de socis es reuniren a sopar en el Restaurant l’Arcada de Cala Figuera, en una ineludible cita de barcelonisme. Després del sopar es va fer, entre els socis assistents, un sorteig d’un viatge a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou, per anar a veure el primer partit de la Lliga de Campions que jugui en Barça. Els afortunats foren:

–      Titular, soci nº 87 Pere Ferrer Adrover (Santanyí)

–      1r suplent, soci nº 573 Lucas Escalas Nieves (Santanyí)

–      2n suplent, soci nº 897 Miquel Reina Vidal (Palma)

   Aquest dilluns la penya tenia una altra cita esportiva, el Torneig Festes de la Mare de Deu de Campos, un quadrangular amb la participació de la Penya Madridista de Campos, la Penya Mallorquinista Es Vici i la propia Penya Barcelonista Els Tamarells.

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.