Camp de futbol Soller

.

A hores d ara qui més qui manco, ja sigui per sa premsa o per es “boca a boca” ja sap que a Sóller, tot o quasi tot, esta fet un desgavell degut a la mala gestió, deixadesa i no sabem si vagaria o inoperància dels politics que conformen l equip de govern solleric.

Podriem posar molts i molts d exemples del que deim, però aquesta es una pàgina esportiva. Aixi què  ens limitarem a xerrar d esport i deixarem tot lo altre per s altre premsa.
Creim i domes deim que creim, perque no se li veu el pèl, que el regidor d esports es el sr. Servera, al mateix temps batle de Sóller (Més). Aquest senyor passa per complet de l esport. Un temps li agradava es basket, ara no sabem que li agrada.
Els vestuaris del camp de fútbol estan deixats de la mà de déu. Dutxes que no funcionen, rajoles que cauen, bruticia i males olors. No hi ha manteniment, ni neteja. La gespa fa anys que no te cap tipus d manteniment.
El gimnàs municipal amb temperatures de més 40 graus engega als usuaris.
En un cúmul de despropòsits,  a començament de mes els clubs de futbol van rebre un escrit de l ajuntament, a on se les hi comunicava, que durant el mes d agost,  els equips de futbol base no podien jugar partits amistosos al camp de futbol de Sóller, argumentant que l Ajuntament esteia en serveis minims i que no tenien cap persona que les pogués obrir el camp.
Però si tot això no era suficient, la sorpresa ha vengut aquesta setmana i es que quan s ha fet fosc ningú ha compregut a encendre els focus del camp de futbol. Els equip entrenant fora llum fins que ja no hi veien gens, han hagut de suspendre l entrenament.
Una darrera s altre de un Ajuntament que pareix que es vol carregar l esport a Sóller, ja sigui de grans o de petits.

Adreu Sastre Arbona para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es