L’inici d’una nova temporada

.

El primer equip afrontarà demà dilluns (20:30 h., Ses Canaletes) l’inici d’una nova temporada en la competició Regional Preferent. A partir de demà dilluns, els nois de Pere Vadell, nou entrenador dels “blues”, comenceràn la seva posada a punt per a la campanya 2018-2019. Després de cinc cursos en els quals els blaus han aconseguit ser un dels equips semifinalistes de la Copa, l’equip lluisser vol seguir brindant a la seva afició la mateixa il·lusió i ganes que vénen dedicant aquests últims anys, encara que en està ocasió amb un pas més i ser protagonistes de la final del proper 24 de novembre. El seu objectiu serà seguir competint cada partit en fase regular i arribar al moment decisiu amb ambició per aconseguir un entorxat que no aixeca des de la temporada 93-94.

Amb la continuïtat d’Oscar Pons, Alvaro Rotger, Oscar Moreno, David Morente, Javier Zurbano i Juan Sola entre altres, el club ha incorporat a quatre fitxatges més amb molta joventut: Jefferson Echeverri (CD Menorca), Angel Peñato (At. Villacarlos), Francisco Vico (At. Villacarlos) i Tofol Olives (Guinaueta FC) . A més, l’ascens al primer equip des del juvenil d’Ivan Pons, Llorenç Olives i Raul Previ, atorga aquest plus de gent de la casa a una plantilla que va renovant-se any a any.

Amb aquesta plantilla, el conjunt de Pere Vadell farà una pretemporada més amb partits inclosos a la seva planificació, tal com es va donar a conèixer fa unes dates: CE Alaior (17 d’agost, en Los Pinos), CF Sp. de Maó (22 d’agost, Ses Canaletes), UE Sami (31 d’agost, Ses Canaletes) i CD Migjorn (6 de setembre, Los Nogales)

S’han acabat les vacances, demà dilluns a partir de les 20:30 hores, tornar a rodar una nova temporada futbolística a Ses Canaletes

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es