Sergi Vecina deja el Mallorca y ficha por el Felanitx

.

Després d´un any molt difícil arriba el moment que mai pensava que arribaria…Es el moment de dir adéu al club de la meva vida i tota la familia mallorquinista. No ha estast una decisió fàcil pero creim que es el moment oportú per fer-ho. Vaig arribar amb 11 anys sent un nin i me´nvaig, 9 anys després, sent un home. Nou anys increïbles que no canviaria per res.

Només tenc paraules d´agraïment sincer al club que m´ha educat com jugador però sobretor com a persona. Gràcies a totes i cada una de les persones que fan feina a diari a Son Bibiloni i sempre estàn a disposició dels jugadors i, especialment, a tots els companys amb els que he tengut la sort de compartir moments molts especials…

De petit tenia el somni de jugar a son Moix amb l´equip de la meva terra a Primera divisió. Me´n vaig amb la tristessa de no haver pogut fer-ho però amb la tranqulitat de saber que sempre m´he deixat la pell per aquest escut.

Per sempre, un mallorquí i mallorquinista de tot cor,

Sergi Vecina

Esta es la carta que a dedicado Sergi Vecina a todos los aficionados para comunicar que deja el club tras nueve años de pertenecer a él.

Su nueva etapa que comenzará en breve, se desarrollará durane una temporada en el CE Felanitx que dirige Jaume Mut

Redacción
Twitter Sergi Vecina

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es