Juan Cifre ficha por el Formentera

.

La SD Formentera segueix donant forma al projecte esportiu de la temporada 2018/19 que competirà a Tercera Divisió. L’última incorporació que arriba al primer equip és Juan Cifre Navas (Palma de Mallorca, 26/05/1993), lateral dret de 25 anys procedent de la UD Poblense.

Es tracta d’un jove jugador que s’ha format a la pedrera del RCD Mallorca on ha passat per gairebé totes les categories. Després d’estar dues temporades a Tercera Divisió amb l’equip filial del club vermellenc, va aconseguir l’ascens a Segona B. El seu bon paper i la importància del jugador dins el filial del Mallorca, varen fer que arribés a debutar amb el primer equip a Segona Divisió A.

Juan Cifre, ha set un dels reforços més desitjats per la Direcció Esportiva de la SD Formentera des que es va començar amb la planificació de la temporada 18/19. “L’arribada de Juan Cifre ens deixa molt i molt contents. És un futbolista que teníem present des de fa temps, i hem estat pendents de la seva situació durant aquest estiu. Ara s’ha pogut fer i la felicitat que tenim tant el cos tècnic com jo de poder comptar amb Juan Cifre com a lateral dret és molt gran”, ha delcarat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu del club.

La carrera esportiva de Juan Cifre també passa per clubs com el filial de l’Sporting de Gijón (Segona B) i el CD Llosetense (2aB), en aquest últim hi va jugar en qualitat de cedit.

La darrera temporada, 17/18, Cifre, va fitxar per l’UD Poblense, en un projecte ambiciós que pretenia pujar de categoria. L’equip blau-grana va jugar playoff d’ascens a Segona B, però va caure contra el CF Salamantino, equip que finalment va pujar a la categoria de bronze.

Ara, la següent aturada de Juan Cifre és Formentera, on el club inicia una nova etapa amb el jove entrenador, Ivan Gómez, i l’experimentat Director Esportiu, José Quereda “Pirri”. El nou jugador roig i negre serà contractat per una temporada amb opció a una més si s’aconsegueix l’ascens a Segona B.

f

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.