El Formentera ficha a John Andrew Neeskens Ramírez

Gen galàctic per al Formentera

.

Ens complau anunciar el fitxatge de John Andrew Neeskens Ramírez (Tulsa, Oklahoma, USA 07/11/1993), jugador de banda de 24 anys procedent del Cosmos de Nova York, que milita a la NASL (1a Divisió dels Estats Units). També és conegut per ser el fill del mític jugador holandès del FC Barcelona i la selecció holandesa, Johan Neeskens.

Es tracta d’un jugador polivalent que desenvolupa la seva funció al camp per la banda esquerra, tant d’interior com de lateral. “John és interior i lateral esquerra, i de la mateixa manera ho pot fer també en banda dreta. Té talent i qualitat, ha estat a tres clubs de Segona B a Espanya i ha compartit vestuari al Cosmos amb Raúl González (exjugador del Reial Madrid) i Marcos Senna (exjugador del Villarreal CF). A més, també ha jugat a tres clubs professionals dels Estats Units, i per tant, sap el que és estar a un vestuari. Segur que serà un referent quan li toqui jugar i quan no ho faci”, ha destacat del nou jugador el Director Esportiu de la SD Formentera, José Quereda “Pirri”.

John Neeskens, va sortir de la pedrera de la Damm CF, un dels clubs referents a Catalunya pel que fa a la formació de futbol base. Posteriorment, va marxar a Vila-real per jugar a l’equip filial del Villarreal CF, on hi va estar durant una temporada.

La temporada 2013/14, va tornar a Catalunya per jugar al Sant Andreu de Segona B, i posteriorment amb el CF Badalona.

El salt al futbol dels Estats Units el va fer en la temporada 2014/15 amb el Colorado Rapids de la MSL (1a Divisió). La seva bona campanya no va passar desapercebuda per grans clubs i el va fitxar el New York Cosmos, on va coincidir amb l’exmadridista i jugador de la selecció espanyola, Raúl Gonzalez Blanco, i l’ex del Villarreal CF i també jugador de la selecció absoluta, Marcos Senna. Un any ple d’èxits on el seu equip va aconseguir el títol de lliga.

Futbol Pitiuso

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.