La plantilla es rejoveneix

CCE Sant Lluis

La plantilla del CCE Sant Lluís ha experimentat una regeneració interna en aquesta temporada, fins al punt de convertir-se en una de les més joves dels últims anys, amb una mitja d’edat de 25 anys.

El primer equip, que amb el fitxatge del migcampista de 23 anys Tofol Olives, procedent del Guinaueta FC, suma ja set incorporacions de cara a la propera temporada, ha apostat per la joventut per al seu nou projecte ja que l’edat mitjana de les seves incorporacions és de 19 anys.

El conjunt de Pere Vadell, a més de Tofol Olives, ha incorporat; al defensa Francisco Vico, de 19 anys, i els atacants Jefferson Echeverry i Angel Peñato de 19 i 20 anys respectivament. A més, la incorporació des de l’equip juvenil del porter Llorenç Olives,el lateral Ivan Pons i el migcampista, Raul Previ, els tres de 19 anys..

Aquesta aposta per la joventut coincideix amb la sortida de l’equip en les dues últimes temporades de jugadors veterans que havien estat la referència del CCE Sant Lluís en el passat. Santi Quevedo, Migue Coll, Manu Herrera entre uns altres.

D’aquesta manera, tan sols nou futbolistes de de els 25 de l’actual plantilla superen la trentena i les joves incorporacions d’aquest any s’afegeixen a les d’Oscar Moreno, David Morente i Frank Bonilla, 20 anys els tres, que es van incorporar la temporada passada i que van gaudir de gran quantitat de minuts en l’anterior curs futbolístic.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.