Bonilla, un referent de la seva generació

.

Frank Bonilla Quevedo (Es Castell, 1998) es consolida com un dels joves amb més projecció del del primer equip, malgrat tenir tan sols 20 anys, després de renovar per a la seva segona temporada consecutiva en el primer equip per a aquesta temporada 2018/2019, on els de Pere Vadell tenen la plantilla molt perfilada.

Frank Bonilla, és una altra d’aquests jugadors que consoliden la base de l’equip, que malgrat tenir tan sol 20 anys, ja signa experiència en la categoria després de ser la temporada passada el dècim jugador amb més minuts de l’equip, amb un total de 1015 i després de començar a formar part de la primera plantilla la temporada 17/18 procedent del At. Villacarlos de Lliga Nacional Juvenil.

Per aquest motiu, la seva joventut ve avalada per tres temporades en Lliga Nacional amb el club groc i una temporada en nostre equipo Cadet, encara que altern amb el juvenil que llavors era dirigit per Pedro Palliser.

Per a aquesta nova temporada, Bonilla es perfilarà com una important jugador per a la plantilla, on la seva joventut i, a l’una, experiència, formen una dupla estupenda, perquè el jove defensor sigui un referent de la seva generació en aquesta nova temporada.

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.