Entrenament Tercera a la platja y tercera setmana Campus

.

En aquesta tercera setmana de campus ens ha visitat el mister manacorí de lElche, Guillem Galmés Bobic”, així com el jugador de futbol sala Javi Rodriguez, que després de passar per diversos equips de la primera divisió (Russia-Spartak Moscú– i Italia, Nápoles) s’ha consolidat a la lliga espanyola. Rodríguez va contar la seva experiència als nins i va participar de l’entrenament amb tots ells. També ho va fer Sito Riera, jugador manacorí que va debutar amb el primer equip del Barça i amb experiència a diverses lligues europees, com ara Grècia, Ucrània Kazajistan i Polònia.

Per aquesta propera setmana sespera la visita d’un altre jugador de Manacor. Arnau Caldentey, que ha crescut dins la cantera del Barça i que també ha jugat a la primera divisió anglesa amb el Sunderland.

Amb aquest campus intentam que els nins gaudeixen de lesport i aprenguin de futbolistes i d’entrenadors amb experiència a l’èlit i al món professional.

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es