Dues importants incorporacions al cos tècnic del primer equip del Llosetense

.

El C.D. Llosetense informa que ha arribat a un acord amb dos tècnics molt experimentats per incorporar-se al cos tècnic del primer equip del nostre club. Es tracta de Joan Miquel Chacón i de Miquel Pérez, els dos amb el títol d’Entrenador Nacional de Futbol (Nivell III).

Joan Miquel Chacón (Sencelles, 26/02/1975), que les tres darreres temporades ha exercit de segon entrenador a la UE Alcúdia de tercera divisió, és mestre d’educació física i treballa com a educador a Protecció de Menors de l’IMAS. Com a jugador va estar al Mallorca de divisió d’honor i després vàries temporades a preferent i tercera divisió a diversos equips com C.D. Calvià, C.D. Ferriolense, Penya Arrabal, C.E. Consell. Com a entrenador, ha estat al futbol base de l’Atlètic Balears, de la UE Poblense i del Binissalem. I com dèiem, procedeix de la UE Alcúdia de tercera divisió, on ha exercit de segon entrenador.

Miquel Pérez (Muro, 19/12/1984), procedent del CE Murense on les tres darreres temporades ha exercit de coordinador i entrenador. Anteriorment també va estar durant tres temporades al CE S’Horta on va realitzar funcions de coordinador. Ha fet feina al Valencia C.F. durant vuit temporades com a tècnic de captació de jugadors. Té una àmplia experiència com a entrenador degut a molts d’anys de dedicació a aquestes funcions. Al nostre club va estar-hi la temporada 2012/13 a l’equip juvenil aconseguint la permanència.

Benvinguts a tots dos. Uns reforços de luxe pel cos tècnic del primer equip, que junt amb Nico López i la resta de membres, estam segurs que faran feina i més feina, per conjuntar la nova plantilla i aconseguir els objectius del nostre club.

Molta sort Joan Miquel i Miquel.

CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es