Torna el nen bonic

.

Des de la SD Formentera ens complau anunciar el fitxatge d’Alberto Górriz Semper (Irún, 10/11/1992), davanter centre procedent de la SCR Penya Deportiva. Un jugador molt conegut i estimat per la nostra afició, i que torna al club per tercera vegada.

Górriz, té 25 anys, i va arribar a Formentera a l’estiu de 2014, procedent de l’Irún B. Va jugar al primer equip les temporades 2014/15 i 2015/16 amb Lluís Elcacho com entrenador, i va ser un dels jugadors més destacats i més aclamats pels aficionats roig i negres.

En la temporada 2016/17, va fitxar pel Terrassa FC, però només hi va jugar la primera volta de lliga. En el mercat d’hivern (16/17), Górriz, va tornar a la SD Formentera, dirigida en aquell moment per Tito García Sanjuán, i va formar part de la plantilla històrica que va jugar la Copa del Rei contra el Sevilla FC, va guanyar la lliga de Tercera Divisió i va aconseguir l’ascens a Segona B.

En la temporada anterior, 2017/18, Alberto Górriz, va fitxar per la Penya Deportiva i va competir a Segona B, on va marcar 4 gols.

Ara, torna al nostre club i signa per una temporada (18/19), amb opció a una més si s’aconsegueix l’ascens a la categoria de bronze. Segons ha declarat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu de la SD Formentera: “Górriz era una prioritat des del principi. He estat deu mesos amb ell en el dia a dia i sé com treballa. Aquest any a Segona Divisió “B” ha jugat 35 partits dels 38 i ha fet gols importants com el de la victòria contra el RCD Mallorca, el primer gol contra l’Atl. Balears, l’empat en el descompte al camp de l’Olot o el gol que li va donar tres punts a la Penya al camp del Deportivo Aragón. És un noi humil, senzill, proper i que sempre s’esforça al màxim per millorar”.

Com no podia ser d’una manera, el fitxatge de Górriz, s’ha rebut amb molta alegria des de la direcció del club. “És un fixatge que ens il·lusiona molt, no només per la seva qualitat com a jugador, sinó també com a persona. Té un vincle molt especial amb Formentera i amb el nostre equip. Quan existeix un sentiment tan gran d’un jugador per un club, per un escut i per uns colors sempre ajuda més. Com a jugador valorem molt la seva incorporació perquè és un futbolista que fa molta feina, amb bon joc aeri, sacrifici i compromís, i sobretot, perquè té gol. Aquesta és casa seva i és molt estimat per l’entorn del club. Té tot el suport de l’afició, de la junta directiva i del nou cos tècnic”, ha exposat el Director Esportiu del club, José Quereda “Pirri”.

Els primers contactes amb Alberto Górriz perquè torni a ser jugador roig i negre, es varen produir quan el jugador va comunicar que no continuava a la Penya Deportiva. “Quan sabérem que no seguia a la Penya, li férem saber del nostre interès, però ens va demanar temps perquè tenia bones opcions quan va acabar la lliga. No li vàrem fer proposta en cap moment perquè ell tenia la idea de jugar a Segona B i no ens vam plantejar realment la seva incorporació fins fa poc. No ha set fàcil que vingués, a pesar que ell tenia ganes, perquè també tenia una oferta de molts diners per marxar a l’estranger. A més, alguns equips de tercera divisió de la península i de Balears, li feren propostes econòmiques més elevades que la nostra. Però, per sort, ha decidit sumar-se al nostre projecte esportiu i, personalment, estic molt satisfet perquè podem dir que Górriz no ve a la SD Formentera per diners, sinó que ve per sentiment”, ha explicat “Pirri”, Director Esportiu de l’entitat esportiva.

Futbol Pitiuso

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.