Dues renovacions i un ascens des del juvenil

.

El primer equip del CCE Sant Lluís se segueix perfilant per al començament de la temporada 2018/2019 previst per dilluns, 13 d’Agost. Després de tancar diverses renovacions en passades dates, com les d’Oscar Moreno, Javier Zurbano o Oscar Pons, aquesta vegada, la direcció esportiva ha tancat la renovació de tres jugadors més per a l’equip de Pere Vadell.

Els tres jugadors que continuaran en el projecte pertanyen a la parcel·la defensiva del planter i a la zona de creació. La primera d’elles és l’ascens des de l’equip juvenil de Raül Previ (1999), l’únic de les tres jugadors que juga una mica més avançat, al centre del camp. Format en les categories inferiors, el seu últim any en la categoria juvenil ha estat la que li ha fet explotar la seva faceta més desconeguda, la del gol. Arriba al primer equip després de ser el segon jugador amb més efectivitat en atac amb 14 gols, malgrat ocupar una posició més retressada. Malgrat la seva joventut, Previ ascendeix per anar agafant experiència en la categoria i a la llarga ser una peça important en el planter que té una partida de jugadors joves amb molt de recorregut.

El segon a renovar ha estat Juli García (1994). El defensor signarà el seu quart curs en la primera plantilla i ja s’ha consolidat com un dels jugadors amb llarg recorregut en l’entitat. El passat va gaudir de menys minuts que en temporades anteriors a causa de les seves ocupacions laborals que li van restar presència en els entrenaments i en conseqüència menys minuts en l’onze titular. Pot ocupar qualsevol de les dues posicions del costat esquerrà per la seva profunditat i llarg recorregut.

Finalment, aquest tercer tram de renovacions van concloure amb Javier Salvador (1991). El porter continuarà un any més posant en dificultats al cos tècnic a l’hora de triar al porter titular de cada partit, donat el seu gran treball durant les sessions setmanals i la seva ambició i marge de millora que any a any va superant. Serà la seva quarta temporada defensant baix pals la porteria blava i ve d’un any amb menys protagonisme que l’anterior donada la gran competència existent en el curs passat en la porteria.

D’aquesta forma, el Club segueix apostant per diversos pilars que han d’ajudar a aconseguir objectius més ambiciosos en una molt competida i dificultosa Lliga Regional Preferent. A data d’avui, el planter que es posarà a les ordres de Pere Vadell comptà ja amb 15 jugadors a l’espera de més renovacions i incorporacions que s’han de confirmar durant els propers dies.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.