L’Inter Manacor ja té nou president i entrenador

.

No han estat uns mesos fàcils, però després de molt d’esforç, l’Inter Manacor comença a agafar forma. És un any de canvis i tot comença per la presidència. I és que Sion Febrer serà el nou president de l’Inter Manacor per aquesta temporada 2018/2019. Però aquesta no és l’única novetat, sino que també hi ha nou entrenador: Miquel Aguado. En els pròxims dies s’anunciarà qui completarà el cos tècnic.

Des de l’Inter Manacor es vol fer sebre que al club hi ha il·lusions renovades i moltes ganes de viure una bona temporada a la Preferent mallorquina. A mesura que vagui passant l’estiu, el club anirà informant de les renovacions que es duràn a terme a la plantilla, així com també noves incorporacions i quelsevol novetat. Miquel

FC Inter Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es