PB Els Tamarells, assemblea extraodinària i presentació de la nova junta

El passat dilluns es va celebrar en la nostra seu l’assemblea extraordinària de socis i es va proclamar la nova junta directiva, que serà presidida per l’anterior president Sebastià Oliver.

Després de les paraules de benvinguda del president de la junta gestora Guillem Pascual, el secretari Llorenç Pons esmentà que sols hi hagué una candidatura presentada, l’encapçalada per Sebastià Oliver, i que seria aquesta qui tindria el manament de cinc anys, tal com estipulen els estatuts.

A continuació, el nou president presentà la composició de la junta, formada per 52 persones entre directius i col·laboradors, i distribuïda en àrees de feina:

 

L’Àrea Institucional, d’Imatge i Comunicació formada per: Maria dels  Obrador, Margalida Burguera, Apol·lònia Maria Salom, Serafí Lliteres, Jaume Tauler, i Sebastià Oliver.

L’Àrea Patrimonial formada per: Raquel Tarancón, Mateu Picornell, Pep Garcia, David Garrido, Guillem Batle, Cristòfol Bennàsar, i Francisco Núñez.

L’Àrea Solidària i d’Esdeveniments formada per: Marc Lladonet, Miquel Rigo, Paul Aponte, Gaspar Noguera, Joan Garí, Guillem Monserrat, Claudio Garcia, Llorenç Tortella, i Miquel Sebastià Tur.

L’Àrea Social formada per: Maria Monserrat, Bartomeu Galmés, Pedro Galmés, José Manuel Noguera, Sebastià Mateu, Joan Garau, Biel Nigorra, Benet Llompart i Miquel Mas.

L’Àrea Econòmica i de Sortejos de Viatges formada per Llorenç Pons, Jaume Julià, Guillem Pascual, Joan Manel Barceló, Bartomeu Vaquer i Jaume Tauler.

L’Àrea Esportiva formada per Pep González, Joan Tauler, Jaume Rigo, Jaume Vidal, Martí Losa, i Miquel Contestí.

L’Àrea de Campos formada per: Llorenç Pons, Miquel Roig, Margalida Serra, Jaume Barceló, Bartomeu Miró, Jaume Vidal, Antoni Riera, i Bartomeu Julià.

L’Àrea de Santanyí formada per Miquel Vadell, Martí Losa, Sebastià Rodriguez, i Andreu Server.

L’Àrea de Ses Salines formada per Margalida Burguera, Apol·lònia Maria Salom, Miquel Contest, i Miquel Bonet.

 

Una vegada presentada la junta, el seu tresorer Llorenç Pons explicà el pressupost per a la temporada 2018-2019, que ascendeix a 51.750,00 euros, el qual s’aprovà per unanimitat.

Tot seguit, el president explicà les línies mestres de la nova temporada, on s’aposta per activitats consolidades com la Trail Solidària, la calçotada, els sopars amb socis i sortejos presencials en diferents indrets, i una ampliació de sortejos de viatges per veure el Barça, que en la propera temporada seran un mínim de 280. Així mateix es dotarà a la seu d’un horari d’atenció al penyista i d’activitats que revitalitzin aquest espai barcelonista i facin partícips als socis.

Finalment es feu, entre els socis assistents, un sorteig d’un viatge per a dues persones per anar a veure el Barça el primer partit de Lliga en el Camp Nou. Els afortunats foren el soci nº 1119 Francisco Núñez Clemente (Felanitx), i com a suplents el soci nº 40 David Garrido Calzado (Felanitx) i el soci nº 16 Jaume Julià i Andreu (Felanitx).

La Junta Directiva

Sebastian Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.