PB Els Tamarells, felicitació a na Mariona Caldentey

Mariona acabava de marcar

Estadi Municipal de Mérida, 12.000 persones a les graderies, s’enfronten l’At. Madrid i el FC Barcelona, els dos millors equips. El Barça domina, Alexia posava a prova la porteria matalassera, Martens i Vicki Losada enviaven pilotes al travesser, però el marcador no es movia, acabava un partit igualat amb empat a zero, i en la pròrroga la mateixa dinàmica, les barcelonistes dominant però sense encert. Corria el minut 122, la darrera jugada, s’interna l’holandesa Lieke Martens per l’esquerra, centrada, la toca la búlgara Andonova i habilitada a Mariona, la felanitxera amb un toc precís amb la dreta fa inútil l’estirada de la portera internacional Lola Gallardo. Sí,gol de na Mariona, gol de la nostra sòcia, l’eufòria es desferma a l’Estadi Romà de Mérida, el FC Barcelona és campió de la Copa de la Reina 2018. Els barcelonistes, amb sis títols, igualen amb l’Espanyol i Llevant al capdavant del palmarès.

Després d’una temporada marcada per una lesió que la va allunyar més de quatre mesos dels terrenys de joc, na Mariona escriu amb lletres d’or, i amb un gol decisiu, en la historia del femení blaugrana. Una Lliga, dues Copes de la Reina i quatre Copes Catalunya  és el palmarès de la felanitxera en les quatre temporades que du en el FC Barcelona.

Sense temps per aturar na Mariona ha estat convocada per la selecció espanyola absoluta on aquest dijous a les 20h.30’ (Gol TV) en l’Estadi La Condomina de Múrcia es juga l’accés al Mundial de França que es jugarà en el 2019. Si Espanya guanya a Israel, i Finlàndia empata o perd a Àustria, l’equip de Jorge Vilda ja estaria classificat per la cita mundialista, a manca de dues jornades per acabar la lligueta.

Mariona Caldentey ja ha estat tres vegades internacional, amb l’absoluta, catorze amb la sub-19 i vuit amb la sub-17. Estam molt content d’aquest èxit del futbol femení barcelonista, i molt en particular per na Mariona, que mereixia aquests grans moments.

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.