Canvis en la directiva del CD Manacor

Una única candidatura es presenta a la convocatòria d’eleccions

.

Manacor, 16 de Maig de 2018.

Tal com s’informà el passat 27 d’abril, el divendres dia 11 de maig, era la data màxima per presentar candidatures a la presidència del Club Deportiu Manacor, una vegada esgotat el plaç es comunica a tots els socis, mares/pares, jugadors, seguidors i simpatitzants, que una sola candidatura va ser presentada formalment a les oficines del Club, per tant i seguint els estatuts d’aquest, es desconvoquen les eleccions i serà la nova directiva amb assemblea la que formalitzarà la pressa de possessió.

La nova directiva estarà composta per: Pere Mateu Grimalt (President), Tomeu Nadal Mesquida (Vicepresident), Llorenç Mesquida (Secretari), Joan Toni Pol (Tresorer) i Guiem Morey (Vocal).

La directiva:

“Des de la directiva volem agrair totes les mostres de suport de gent vinculada d’una manera o d’altre al Club, i volem remarcar el nostre compromís i responsabilitat amb l’entitat.

Som conscients del pes que té el Club Deportiu Manacor dintre del poble i més concretament dins l’àmbit esportiu, serà en tot moment el nostre desig i la nostra meta, treballar al màxim i amb gran dedicació per tal d’aconseguir un Manacor del qual tots ens sentiguem partícips i orgullosos.

L’objectiu prioritari de la nova directiva serà aconseguir un fort creixement a nivell social, per tal d’acostar el club al poble, guanyant amb il·lusió i entusiasme. A més de mantenir una bona salut a nivell formatiu i esportiu, millorant-la en la mesura del possible i assegurar una estabilitat econòmica.

Per tancar ens agradaria agrair a l’anterior directiva amb Miquel Estrany al capdavant, la tasca realitzada durant els darrers quatre anys, en els quals agafà un club a la vora de la desaparició i ho reflotà, a més de deixar-ho en una gran posició a nivell esportiu i sanejat econòmicament.”

Durant les properes setmanes s’anirà informant de tots els aspectes rellevants tan a pares/mares com a socis i seguidors, per tal que pugui està al màxim d’informants de les decisions que es van prenent i afectaran al desenvolupament del Club de cara a la propera temporada.

C.D Manacor.

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es