Juan Mayordomo sustituye a Kike Darder en el CD Serverense

Juan Mayordomo

Una vegada finalitzada la temporada el CD Serverense ha arribat a un acord amb Juan Mayordomo per fer-se càrrec del primer equip del Club que aquesta temporada militarà a Primera Regional Preferent.

Des de fa unes setmanes el club i Quique Darder arribaren a un acord per donar per acabada la seva etapa al front de l’equip amateur del club.

El CD Serverense vol agrair la gran tasca realitzada per la dupla Darder i “El Profe” Moll, durant el més de 4 anys en el primer equip del club, així com els grans moments que ens han fet viure durant aquestes temporades, en la consecució d’un ascens a la categoria de la Tercera Divisió.

Des de el club volem desitjar-los a ambdós tot lo millor en els seus futurs reptes, que a ben segur duran a bon port, i dir-los “MOLTES GRACIES” “fins sempre”.

Al mateix temps, volem donar la benvinguda, o retorn segons com es miri, a Juan Mayordomo al nostre club, esperant ens faci viure al club i a la nostra afició, grans moments de futbol i emocions en la propera temporada.

Benvingut Joan!!!!

Amunt Serverense!!!!

CD Serverense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.