Crónica Juvenil DH: FC Barcelona 2-0 Mallorca

El campió acaba manant (2-0). Els blaugranes han guanyat l’últim partit de la temporada contra el Mallorca gràcies a dos gols espectaculars de Miranda i Martí

Fitxa del partit:

FC Barcelona: Lazar, Mate (Édgar, min 75), Arnau, Roman, Miranda, Jandro (Calavera, min 87), Guillem, Riqui Puig (Collado, min 68), Marqués, Martí i Nils (David Alfonso, min 79).
Mallorca: Diego, Papa (Nico, min 66), Sureda (Prada, min 66), Oscar, Frau, Munar (Thomas, min 66), Tofol, Samu, Víctor, Alberto (Miguel, min 75) i Arasa.
Gols: 1-0 Miranda (min 19); 2-0 Martí (min 21).
Àrbitre: Raúl Calle Martínez.

Tarjetas: Ha amonestat amb targeta groga el local Nils (min 70) i els visitants Alberto (min 70) i Thomas (min 85).

El Juvenil A ha dit adéu a la Lliga de la millor manera possible: amb una còmoda victòria contra el Mallorca a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els gols culers han arribat mitjançant Miranda i Martí, que han transformat dos xuts fortíssims des de la frontal de l’àrea. Els de García Pimienta, que han tancat la competició com a campions, ja pensen en el pròxim objectiu, que no és un altre que la Final Four de la Youth League.

Després de la tranquil·litat inicial, el Barça s’ha començat a estirar i les primeres ocasions per marcar han arribat de la mà del malagueny Nils Mortimer, que per la banda esquerra ha fet estralls en la defensa visitant. Finalment, però, els culers han aconseguit el primer gol gràcies a una voleia espectacular de Miranda (1-0). Dos minuts més tard han tornat a perforar la porteria defensada per Diego, aquest cop mitjançant un potent xut de Martí des de la frontal de l’àrea (2-0).

Malgrat les múltiples ocasions que ha tingut el conjunt culer en els següents minuts, s’ha arribat al descans amb aquest resultat (2-0), que tampoc no es mouria en el segon temps, tot i que el conjunt mallorquí ha intentat crear perill. La defensa culer, molt contundent, i l’aparició de la figura de Riqui Puig, que ha monopolitzat el joc de tres quarts de camp cap endavant, han ajudat a materialitzar-ho.

Punt i final a la Lliga

Amb aquesta victòria contra el Mallorca, el campió acomiada la Lliga per la porta gran. El Juvenil A ha disputat una competició exigent, però amb un final feliç, i ja pensa en el proper objectiu, que serà la Final Four de la Youth League.