El Formentera presenta a Juan Arsenal

Juan Arsenal presentado

Aquesta tarda el President de la SD Formentera, Xicu Ferrer, ha presentat davant els mitjans de comunicació al nou entrenador del primer equip, Juan Arsenal Moreno.

Ferrer, ha explicat que des de fa un any i mig es té contacte amb ell: “Va ser un dels candidats a ser entrenador quan vaig assumir el càrrec de president. Hem mantingut el contacte durant aquest temps i ha set la nostra primera opció en tot moment”.

El President de l’entitat ha mostrat la seva il·lusió en aquesta nova etapa que comença ara amb Juan Arsenal, que ha signat un contracte fins d’un any i mig; fins al final de la pròxima temporada 2018/19.

El nou tècnic del Formentera ha dit sentir-se molt motivat amb el repte professional que té al davant i ha agraït a Xicu Ferrer la confiança dipositada en ell: “És un orgull per a mi dirigir el primer equip del Formentera i espero transmetre aquesta confiança al meu nou club. Treballaré de valent i desitjo aconseguir bons resultats, el que ens permetrà aconseguir el principal objectiu d’aquesta temporada; la permanència”.

Juan Arsenal Moreno ja té experiència a Segona B; va dirigir el Lucena CF (temporada 2014/15) i va pujar a la categoria de bronze a l’Atlético Mancha Real, que va guanyar la lliga del grup 9 de Tercera en la temporada 2015/16. Aquesta temporada la va començar amb el Salerm Puente Genil de Fútbol, club que milita al grup 10 de Tercera Divisió.

Futbolpitiuso

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es