El Formentera presenta a Andrej Kotnik

La SD Formentera ha fet avui, la presentació oficial del nou jugador del club, Andrej Kotnik (Nova Gorica, Eslovènia, 04/08/1995), davanter centre que arriba procedent del FC Crotone que milita a la Serie A, Primera Divisió italiana.

Un reforç que arriba en qualitat de cedit amb un contracte fins al 30 de juny de 2018. El President de l’entitat esportiva, Xicu Ferrer, ha explicat: “Estem molt contents per la incorporació d’Andrej Kotnik. És un jugador sub 23, una condició indispensable per poder fitxar-lo, i el traspàs era econòmicament assumible per a nosaltres perquè arriba cedit pel FC Crotone. Per sort, ha set una operació que ha anat molt bé i els acords entre clubs han set molt ràpid. Nosaltres assumirem una petita part del seu sou i el traspàs al nostre equip és a cost zero. És una operació que no podíem deixar escapar”.

Ferrer ha explicat que Kotnik arriba per ser la referència en l’atac del combinat que dirigeix Tito García Sanjuán: “Es tracta d’un jugador que estava jugant a Primera Divisió italiana i tenim informes i referències molt positives d’ell. És un jugador que ve per ser important en l’equip i esperem que s’adapti com més aviat millor als seus nous companys.

Pel que fa al seu debut, Xicu Ferrer ha explicat que si tot va bé, aquesta decisió dependrà de l’entrenador: “Tots els papers necessaris per a la seva fitxa ja s’han tramitat. Avui quedarà llesta la seva fitxa i només dependrà del tràmit federatiu. Normalment és un procés ràpid, pel que esperem tenir-la llesta el dimarts o a molt tardar dimecres al matí.”

Les primeres declaracions d’Andrej Kotnik com a nou jugador de la SD Formentera han set molt positives: “Estic molt content d’estar aquí i m’he sentit molt còmode amb la rebuda dels meus companys. Vinc per sumar i per millorar com a jugador”.

Es tracta d’un jugador corpulent amb una alçada d’1,89 m i amb domini del joc amb les dues cames. “Em considero un jugador tècnic i crec que aportar molt a l’atac de l’equip, tant en assistències com en gols”, destaca d’ell mateix Andrej Kotnik.

El nou jugador espera adaptar-se ràpid a Segona B, una categoria on hi ha equips de gran nivell: “Totes les categories són dures, per això s’ha de donar el millor de si mateix. Penso fer tot el que estigui en les meves mans i espero contribuir a millorar el joc de l’equip”.

TRAJETÒRIA ESPORTIVA D’ANDREJ KOTNIK

Andrej Kontnik va començar la seva trajectòria futbolista professional a la tercera divisió d’Eslovènia amb l’equip de la seva ciutat; ND Gorica, que milita a la lliga Prva SNL, Primera Divisió d’Eslovània. En la seva història de club, el ND Gorica ha arribat a jugar a Europa 42 partits i va disputar quatre vegades la primera ronda de la Copa de la UEFA.
De l’equip de la seva ciutat va ser el salt al futbol italià on va fitxar pel FC Crotone, que juga a la Serie A italiana, on va fitxar a principis d’aquesta temporada 2017/18.
Andrej, benvingut a Formentera!

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.