PB Els Tamarells, comiat de l’any amb un dinar amb Pere Vaquer

La nostra penya va posar punt i final a un any intens quant a activitats amb un dinar de germanor en el Parc Cafè amb les penyes de Pollença i de Peguera, en el que assistiren directius i socis nostres, així com membres de la Federació de Penyes, el vicepresident Sebastià Palmer i el vocal Joan Antoni Cifre.

  Tingueren com a convidat especial a Pere Vaquer, jugador felanitxer de handbol, que fa pocs mesos debutava amb el primer equip del FC Barcelona. En Pere ja ha disputat quatre partits amb el conjunt de Xavi Pasqual i és el màxim golejador del filial, i segon de la Divisió de Plata d’handbol, amb 81 gols.

  Després del dinar entregàrem a Pere Vaquer la distinció de Soci d’Honor número 1.200 així com un llibre referent a la història de la nostra penya. Des de la Federació també tingueren un detall per aquest jove jugador.

  Desitjam a en Pere molts èxits com a jugador de handbol amb un prometedor futur en la disciplina del FC Barcelona. 

La Junta Directiva

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es