Fullana: “Molta alegria per part per de tots el balearicos el dia d’ahir, perquè és tornar a casa amb camp propi

Fullana

Content per aquest inici d’obres i per jugar allà l’any que ve. Ens està costant la victòria, diumenge passat la mereixien, enguany tot és més difícil però volem guanyar contra l’Ebro, serà difícil pel camp què és però esperam guanyar. Anam a pels tres punts, Ebro és un equip amb molt d’ofici.

Allà serà una batalla amb moltes segones jugades. Hem de sortir d’aquesta situació com abans millor, encadenar victòries i reforçar la feina feta i la moral. Molts de jugadors ja coneixíem a Horacio i amb actitud creixerem.

A falta de 5 minuts perdre un partit amb una feina de 88 minuts és una de les derrotes més dures de la meva carrera. Vaig veure una connexió entre jugadors i aficionats, que saben que equip se buida i deixa la pell. 

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es