PB Els Tamarells, dimecres dia 22, sopar i sortejos a Llucmajor

PB els Tamarells

AMB EL PARTIT JUVENTUS – FC BARCELONA

   El proper dimecres dia 22 a les 20 hores celebram sopar amb socis a Llucmajor. Serà en el Bar Sport, situat en la Plaça Espanya, 51, coincidint amb el partit de Champions League Juventus Torí – FC Barcelona. Entre els socis assistents sortejarem un viatge per a dues persones per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Llevant (6 o 7 de gener), i entre tots els socis sortejarem 10 viatges per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Deportivo Corunya (dia 17 de desembre a les 20h.45’), i 8 per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Llevant (6 o 7 de gener). El menú és aperitiu, pamboli variat, postres i begudes; el preu pels socis 10 euros, i pels no socis 12 euros. Per apuntar-vos heu de telefonar al 971 660 001, indicant nom i número de soci. Podeu fer la reserva fins dilluns dia a les 20 hores. Vos esperam, fent penya !!

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es