Baloncito

 

Des de l’any 2014 el nostre club està demanant un espai municipal on poder practicar l’esport que estimam, i no tenir que estar destinant cada any una gran part del nostre pressupost per llogar instal·lacions privades o que es troben a altres municipis.
Fins ara la resposta de les institucions sempre ha estat la mateixa: «No podem fer res per voltros». I des del primer any ens hem tengut que ceracr la vida noltros mateixos.
El més curiós és que ja hem vist passar pel poder 3 grups polítics i com es sol dir en castellà «mismos perros con distinto collar», ja que quan esteien a l’oposició tot eren bones paraules per les nostres orelles i promeses, però quan han arribat al poder ningú ha mogut ni un dit per noltros.
Som un club petit, molt humil, però amb gent jove amb idees noves i amb moltes ganes de fer feina i construir un club familiar, dinàmic i socialitzador, on qualsevol persona es benvinguda, però no ens deixen i ens estan duguent a la desaparició.
Així i tot, encara ens queden forces i encara tenim ganes i ilusió per fer coses noves, divertides,… la prova està en la paròdia que hem realitzat el «Despacito», per fer-nos sentir.
Volem deixar clar, que en cap moment exigim que ens construeixin un camp nou per noltros(que siria ideal per a tots els nins i nines que volen jugar a futbol al seu barri) Simplement volem un espai municipal on poguem practicar futbol en uns horaris normals i corrents.
Coneixeu qualque equip que jugui tota la lliga com a visitants? Noltros en 3 anys i mig no hem jugat ni tan sols un partit com a locals…
Coneixeu qualque equip de Palma que entreni a un altre municipi? Noltros mai hem entrenat a un espai municipal palmesà.
A pesar de totes les travetes que hem anat sofrint durant la nostra curta, però intensa vida, esteim més vius i amb més ilusió i ganes que mai, i seguirem donant guerra fins que aconseguim el que creim que és just: Un espai municipal on disfrutar de l’esport que tant estimam.

Visca l’Establiments SEMPRE!!!

CF Establiments

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.