La PB Els Tamarells guanya el Trofeu Sant Nicolau a Cas Concos

PB Els Tamarells

La nostra penya va sumar un nou èxit esportiu, després de les victòries a Santanyí, Campos i Felanitx. En aquesta ocasió fou en la modalitat de futbol-sala en la pista poliesportiva d’Es Cavaller.

Es va jugar el torneig a un sol partit entre la Penya Mallorquinista Es Cassino i la PB Els Tamarells, Nico Maimó, amb l’ajuda de Marc Lladonet i Guillem Monserrat, va dirigir als blaugranes, que formaren amb Xisco Aleix, Llorenç Pons, Pau Martí, Miquel Vila, Pere Tortella, Marcel Manyà, José M. González «Petty», Salvador Lladonet, Antoni Caldentey i Pere Perelló.
  Amb arbitratge de Jaume Rigo, el partit va començar amb alternatives i per dues vegades es varen avançar els mallorquinistes, però al descans els barcelonistes ha manaven per 4-3,amb dianes de Pere Tortella, Toni Caldentey, Pau Martí i Miquel Vila. En la segona part se va incrementar el marcador per la PB Els Tamarells, anotaren Pere Tortella, Marcel Manyà, Toni Caldentey (2) i Miquel Vila, fins al resultat final de 9-3.
   Acabat el partit els capitans, Petty pels barcelonistes i Santi Monserrat pels mallorquinistes, recolliren els trofeus.
   Aquesta fou el quart torneig disputat pel nostre equip en aquest 2017. La següent cita serà la tercera edició del Torneig Memorial Francesc Sola.