Crónica Preferente: Campos 2 – 1 Sant Jordi

Campos: Antonio Mas, Baltasar Rigo, Xavier Adrover, Jose Maria Gari, Ryan Sean, Miguel Fernandez, Juan M Hernandez, Miquel A Rigo, Pau Llabres, Daniel Pascual y Cristian J Alfaro.

Sustituciones: , Sebastia Pons por Ryan Sean (min.59) Antoni M Servera por Dristian J Alfaro (min.70), Bartomeu Ballester por Pau Llabrés (min.74) y Bryan M Hurtado por Juan M Hernández (min.90,

Sant Jordi: Raul Genovart, Edinson Norbey, Bartolome M Mas, Javier Diaz, Llorens Comas, Sergio Guerrero, Hugo Orlando, Juan P Mas, Toni Pons, Gabriel Palmer y Sergio Navarro.

Sustituciones:  Raimundo Esono por Orlando costa (min.601), Marc Armijo por Javier Diaz (min.79) y Matheus Paz De Arruda GonÇalves por Sergio Navarro (min.87).

Goles: 1-0 Pau Llabres (min 25), 1-1 Antonio Mas (min 29)(p.p) y 2-1 Juan M Hernandez (min 89).

Árbitro: Denis Deian Piloca. asistido por Antoni Perez Salom y Jordi Verdera Escandell.

Tarjetas: Juan M Hernandez (amarilla, min 62), Xavier Adrover (amarilla, min 72) y Miquel A Rigo (amarilla, min 84) para el Campos. Edinson Norbey (amarilla, min 56), Llorens Comas (amarilla, min 74), Bartolome M Mas (amarilla, min 90) y Sergio Guerrero (amarilla, min 90) para el Sant Jordi.

El CE Campos ha conseguit avui capvespre la segona victòria de la temporada i malgrat ha marcat el segon gol a les acaballes del  partit, creiem que es tracta d’una victòria justa pels mèrits d’un i altre equip.
L’equip de Tomeu Obrador ha sortit molt enxufat i en la primera mitja hora ha desenvolupat un bon joc, però que no s’ha vist recompensat en el marcador, ja que només Pau Llabrés en el minut 25 després d’una bona passada de Fernández ha pogut superar al porter contrari, fallant en aquest període de temps dues o tres ocasions clares d’augmentar l’avantatge. Però el Sant Jordi, en la primera ocasió que s’acostava, ha tengut la sort de què en el minut 29 tornar a posar l’empat en el marcador.
Aquest gol ha fet mal a l’equip local i a la resta de la primera part, poca cosa a destacar. En el començament de la segona part s’ha seguit en la mateixa tònica, duent el pes del partit l’equip campaner però sense ocasions de gol. No ha estat fins que el míster local ha fet canvis ofensius per anar a les totes a sumar els tres punts, quan el CE Campos ha començat a arribar amb més insistència i fruit d’això ha arribat el gol de Juanmi en el minut 89.
Tres punts que permeten pujar posicions i acostar-se als primers llocs de la classificació.