Crónica Preferente: A-llubi 4 – 0 Murense

Jornada 4, Domingo 10/09/2017 - 19:00 h
A-llubi
4 0
Murense

Campo: Llubi
Ver jornada

Goleada del Llubi ante el Murense

Alineaciones:

A-llubi: Miquel A Fornes, Juan Ortiz, Miguel Guardiola, Joan J Tauler, Daniel Torres, Miguel Fornes, Juan Capo, Francisco M Pons, Guillermo Fornes, Guillem Perello y Josep Rossello.

Sustituciones: Adria Petidiez por Guillem Perello (min.26), Gabriel Torrens por Francisco M Pons (min.52), Juan C Cano por Josep Rossello (min.65), Damia Jaume por Daniel Torres (min.67) y Joan A Comas por Miguel Fornes (min.76)

Murense: David Soto, Paul J Moragues, Mateu Pons, Ibrahima Mbodji, Joan F Pico, Antoni Palou, Joan Marc, Josep Benito, Antoni Ripoll, Jaume Barcelo y Pere Noceras.

Sustituciones: Antoni Fuster por Joan F Pico (min.46), Joan Moragues por Antoni Ripoll (min.57), Jaime Serra por Pere Noceras (min.61), Antoni Pico por Josep Benito (min.65) y Mateu Vaquer por David Soto (min.75)

Goles: 1-0 Daniel Torres (min 8), 2-0 Daniel Torres (min 45), 3-0 Josep Rossello (min 53) y 4-0 Josep Rossello (min 59)

Árbitro: Jose Javier Benavent Rodriguez. asistido por Yohann Husson Cardozo y Angel Moreno Santamaria.

Tarjetas: Francisco M Pons (amarilla, min 17), Guillem Perello (amarilla, min 20), Miguel Fornes (amarilla, min 24) y Adria Petidiez (amarilla, min 80) para el A-llubi. Paul J Moragues (amarilla, min 35), Antoni Ripoll (amarilla, min 41) y Jaime Serra (amarilla, min 75) para el Murense.

Comentario:

Ahir el nostre equip de Preferent ens va tornar a donar una gran alegria derrotant als nostres veinats Murers per 4 gols a 0 adjudicantse el 1r Derby de la temporada.
Partit molt complet el que va disputar ahir l’equip Llubiner, primers compasos igualats on el Murense amb les idees molt clares dificultava la sortida de pilota de l’equip Llubiner, però va ser a una contra y la 1a ocasió que tenguerem on Guillem (Fifo) arranca desde camp propi fins la linea de fons i aconsegueix fer una pasada que Dani Torres materialitzà amb el 1r de lhorabaixa, a partir d’aqui el Llubi es troba mes comode al terreny de joc, no va ser fins al 45′ que Dani Torres a una falta botada per Miquel Fornes que aconsegui el 2n. Gol important ja que just després arribam al descans.
A la 2a part l’equip llubiner va ser totalment superior destacant els 15 primers minuts de lequip on Pep Rosselló es va convertir amb un malson pel rival marcant un doblet, el segon gol seu de gran factura. A partir d’aqui l’equip va mantenir el control disposant dalguna altra ocasió però amb l’idea clara de no encaixar cap gol. Damunt el minut 80 l’arbitre assenyalà un penal en contra que el nostre Gran Porter Miquel Angel va aconseguir aturar arrodonint un gran horabaixa.
3 puntets més per assolir el primer objectiu de la temporada i sobretot molt bones sensacions. Això es molt llarg aixi que anem a disfrutar d’aquests bons moments.
Pròxima aturada Cardassar. 4 partits 2 victòries 2 empats 8 punts dels 12 jugats, gran prova de foc per l’equip Llubiner.

Redacción
Fotos de Domingo Quetglas para Fútbol balear.
CDA Llubi

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es