Tomeu Penya torna a la presidència del C.F. Vilafranca

Tomeu Penya nuevo presidente del Vilafranca

El cantautor vilafranquer Tomeu Penya ha estat nomenat president del C.F. Vilafranca després d’un procés de renovació de la junta directiva. Penya, que ja va ostentar aquest càrrec juntament amb Guillem Garí fa anys, torna a la primera línia del club per «tornar el C.F. Vilaranca al lloc on es mereix fent feina seriosa i amb la màxima professionalitat possible».

La nova directiva està composta per Jaume Sansó com a vicepresident, Rafel Jaume com a tresorer i Joan Miquel Barceló com a secretari; a més d’un llarg llistat de vocals que ajuden com directius a les tasques del club.

Actualment, el C.F. Vilafranca compta amb un equip masculí a la Segona Regional que entrena per Miquel Aguado Ferrer, exjugador del club, i un de femení baix les ordres de Joan Miquel Barceló.

En aquests moments, el camp de futbol Es Molí Nou es troba en obres a causa del canvi de gespa artificial. L’actuació, en principi, estarà acabada a mitjans mes de setembre.

Tot i que encara no ha començat la temporada, el C.F. Vilafranca ja compta amb un centenar de socis fruit de la renovació que ha duit a terme. Una renovació que segons Tomeu Penya «donarà els seus fruits, estam en mans de gent seriosa i no tenc cap dubte que tornarem a veure el C.F. Vilafranca al lloc on es mereix».

Juan Miquel Barcelo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es