La PB Els Tamarells, guanya el Torneig Festes de Campos

Equipo PB Els Tamarells

La PB Els Tamarells va guanyar el segon torneig de la temporada, aquest vegada fou coincidint amb les Festes Mare de Deu d’Agost a Campos, on hi participaren a més dels blaugranes la Penya Mallorquinista Es Vici, la Penya Madridista de Campos i un equip de Sa Ràpita.

L’equip dirigit per Joan Mas va formar amb Silvestre Garcias, Xisco Amor, Tomeu Estelrich, Miquel Vila, Tomeu Covas, Llorenç Dalmau, Antoni Vidal, Antoni Roig, Antoni Riera, Miquel Roig, Antoni Bonet i Jaume Vidal.

En la primera semifinal, la PB Els Tamarells s’imposava per 8-0 a la Penya Mallorquinista, amb els gols de Llorenç Dalmau (2), Antoni Vidal (2), Tomeu Estelrich, Antoni Bonet, Miquel Vila, i un en pròpia porta.

En l’altra semifinal la Penya Madridista s’imposava per 4-1 a Sa Ràpita, anotant Mateu Lladó (3) i Diego els gols dels blancs, mentre Angel marcava pels rapiters.

En el tercer i quart lloc, Sa Ràpita es va imposar a la Penya Mallorquinista per 4-1. I el partit esperat fou la final, barcelonistes i madridistes, guanyant la PB Els Tamarells per 4-1, on un dels jugadors més destacats fou Miquel Vila, autor de dos gols, afegits als de Llorenç Dalmau i Toni Roig. Acabat el torneig hi hagué entrega de trofeus i sopar en el mateix camp de futbol.

El proper dia 24 la PB Els Tamarells disputarà el Torneig Interpenyes Festes de Sant Agustí de Felanitx, un quadrangular que començarà a les 17h.30’ amb la participació de la Penya Mallorquinista de Felanitx, la Penya San Mamés, la Penya Madridista Fusion Cafè i la nostra barcelonista.

Veniu a animar als nostres jugadors, tots units fem força !!

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.