PB Els Tamarells, torneig Festes de Sant Jaume a Santanyí i sopar amb socis a Cala Figuera

Festes de Santanyi

Amb motiu de les festes de Sant Jaume, aquest dissabte celebrarem dos actes a Santanyí.

   A les 19h.30′ en el camp municipal d’Esports, partit de futbol-7 inter-socis de la PB Els Tamarells, Amics d’en Vadell vs Amics de n’Escales, on hi podran participar tots els socis santanyiners que hi vulguin prendre part (els qui no heu confirmat podeu fer inscripció fins divendres a pbelstamarells@gmail.com). El partit serà en la modalitat de futbol-7 amb quatre parts de 15 minuts cadascuna.
  I a les 21h.30′ en el Restaurant L’Arcada de Cala Figuera, primer sopar amb socis de la nova temporada 2017-2018. El menú és: aperitius (calamars a la romana, dàtils amb bacon, croquetes casolanes), segon plat a escollir (tumbet de llom, tumbet de lluç fresc o pizza a la carta, postres (gelat), vi, cervesa i refrescs. El preu és de 20 euros pels socis, 22 pels no socis. Podeu fer la reserva a pbelstamarells@gmail.com i teniu de temps fins aquest dijous, les places són limitades i s’atendrà per ordre cronològic d’inscripció.
 Durant l’acte es sortejaran, entre tots els socis, 8 viatges per veure el primer partit de Lliga del Barça en el Camp Nou, i 8 viatges viatges per veure el segon. Entre els socis assistents, un viatge per a dues persones per anar a veure el segon partit de Lliga que l’equip de Valverde jugarà en el Camp Nou.

  Vos esperam aquest dissabte a Santanyí

   La Junta Directiva 

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.