Nando, cinquè reforç del Formentera

Nando, cinquè reforç del Formentera

La S.D.Formentera es complau a fer oficial el cinquè fitxatge del club per a l’equip que jugarà la temporada vinent a Segona Divisió B. Es tracta de Fernando Quesada Gallardo “Nando” (5 de gener de 1994, Sabadell, Barcelona) migcampista provinent de l’U.E.Llagostera, que competeix al grup 3 de Segona B. Té una alçada d’1,79 cm i 71 kg de pes.

El primer club on va jugar Quesada des de ben petit va ser el C.E.Mercantil, de Sabadell, on destacava la seva qualitat com a jugador de futbol. L’ay 2003, amb només 9 anys, va fitxar per la pedrera del FC Barcelona on va arribar a jugar fins a la categoria juvenil.

L’any 2013 es va quedar sense equip i va provar sort a fora d’Espanya. Va tenir diverses proves amb equips com; Stoke City , Liverpool i el PSV Eindhoven.

El 31 de gener de 2014, Quesada va signar un contracte de tres anys i mig amb l’equip FC Utrecht, de la lliga Eredivisie d’Holanda. Va fer el seu debut a la màxima categoria el 2 de febrer, en un partit contra l’A.F.C. Ajax que va finalitzar en empat a 1 gol.

Tot i que tenia un contracte per tres temporades mitja, Nando, que no gaudia de gaires minuts, va anar cedit a l’Aquiles ’29, el 2 de febrer de 2015, que jugava a la Divisió Eerste (Segona Divisió holandesa).

El 8 d’octubre de 2015, va quedar lliure de l’equip holandès I tornar a la lliga espanyola per fitxar amb l’U.E. Llagostera que en aquell moment competia a Segona Divisió.

La temporada passada va seguir al mateix equip català, però a la Segona B, ja que havia baixat de categoria l’any anterior. A la categoria de bronze va gaudir de 824 minuts, en els 16 partits que va jugar (10 d’ells com a titular), i va marcar 1 gol.

Ara, s’incorpora a les orders de Tito García Sanuán per fer història amb el nostre club. La seva experiència a les categories nacionals i internacionals ens servirà de gran ajuda en l’equip que competirà a Segona B la pròxima temporada.

Li desitjam molta sort i moltes alegries a la S.D.Formentera.

Futbolpitiuso.es

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.