ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS PB ELS TAMARELLS

PB Els Tamarells, assemblea ordinària de socis de la penya.

Fa unes setmanes, amb assistència d’una quarantena de socis, va tenir lloc en la nostra seu l’ordinària assemblea de socis de la PB Els Tamarells.

En el primer punt, el president va detallar les 68 activitats realitzades en els darrers dotze mesos, entre les que destaquen les lúdiques (les celebracions de la Lliga i Copa de la temporada passada, viatge de 55 socis de la penya a veure el Barça en el Camp Nou, edició de la loteria de Nadal), les solidàries (co-organització de la torrada popular a Cas Concos per Jaume Parra Julià per aconseguir una cadira de rodes, on s’obtingueren 3.800 euros, la 3ª Trail Solidària on s’obtingueren 3.400 euros per Verónica Miranda i Alberto Garcia), esportives (participació en els tornejos de Llubí, Santanyí, Felanitx, Cas Concos, Campos, Nadal a Cas Concos i Memorial Francesc Sola, presentació de la Tramuntana Travessa a Campos, clínic d’Audie Norris a Felanitx, co-organització de la cursa de muntanya FelaniXtrem), socials (gala 14è aniversari a Campos amb Sergi Barjuan, Joan Estella, Miquel Àngel Nadal i Audie Norris, amb reconeixements a l’Avi del Barça i Antoni Closa, i homenatges pòstums a Manel Vich i Francesc Sola, visita d’Audie Norris a les escoles de Ses Salines i Colònia Sant Jordi, calçotada popular a Felanitx, homenatge a Arturo González a Felanitx, amb els pares de Jordi Alba a Sa Ràpita, sopars amb socis a Ses Salines, Campos, Llucmajor, Santanyí, Cas Concos i Portocolom, culturals (presentació llibre d’Oriol Cruz a Portocolom, reunions de junta directiva, reunions convocades per la Federació, Congrés Mundial de penyes, recepcions a l’equip juvenil del FC Barcelona a Manacor, i del primer equip de futbol-sala del FCB a Palma, per ressenyar les més importants.

A tenir molt en compte també l’acondicionament que es va fent de la seu, la qual inaugurarem en la propera temporada.

Es va començar amb 977 socis, acabam amb 1118, un increment aquesta temporada de 141 socis.

Durant la temporada, entre els socis, s’han sortejat 224 viatges a Barcelona, amb entrada al Camp Nou per veure de els partits del Barça. Tot aquests sortejos han estat públics i coincidint amb algun acte social.

S’han enviat per mail 101 comunicacions als socis, el facebook de la penya compta amb 3.156 seguidors i el twiter amb 224. El nostre web ha rebut 57.501 visites.

En el segon punt de es va aprovar per unanimitat el balanç presentat per l’Àrea Econòmica, amb un superávit de 5.436 euros, amb unes entrades de 47.161 i unes sortides de de 41.725.

En el tercer punt es varen avançar algunes activitats que es duran a terme la temporada 2017-2018, entre les que les destaquen els actes del 15è aniversari, l’adquisició de dos seients més per a la penya en el Camp Nou, i la inauguració de la seu social. Així mateix es seguiran fent les habituals activitats, en especial els sortejos de viatges que incrementaren, intentant arribar a 250 (garantits 232), el viatge de socis a Barcelona i les actuacions solidàries.

En el quart punt es va aprovar, per unanimitat, el pressupost de la propera temporada que puja a 44.050 euros, el més alt dels 14 anys d’història de la penya.

En el cinquè punt es va fer la nominació del Soci d’Honor número 1.100 de la penya. Per unanimitat el títol fou per la sòcia Mariona Caldentey Oliver, actual jugadora del primer equip femení del FC Barcelona.

En el sisè punt es sortejaren entre els socis assistents un viatge per a dues persones per veure el primer partit de Lliga del Barça en el Camp Nou la propera temporada, i dos paks de dues entrades per anar a veure el Trofeu Joan Gamper el proper 7 d’agost.

Per acabar en el torn obert d’intervencions, l’actual president de la Federació de Penyes Òscar Escoda feu una salutació als presents, i per tancar el president Sebastià Oliver va recordar als socis que la comença és la darrera temporada de mandat de l’actual junta, i que en el proper mes de maig es convocaran eleccions a la presidència de la PB Els Tamarells pel període 2018-2023.

La Junta Directiva

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.