Chechu reforça la porteria del Formentera

Chechu reforça la porteria del Formentera

La S.D.Formentera informa del fitxatge de Jesús Grana Zamora “Chechu” (23/02/1995, Gijón) per a l’equip de Tito García Sanjuán.

Es tracta d’un porter jove de 22 anys provinent del Caudal Deportivo, Astúries, que milita al Grup 1 de Segona Divisió B, i que en la temporada anterior va finalitzar la competició en 15a posició. És el club espanyol amb més campionats de Tercera Divisió, havent-se proclamat campió en quinze ocasions.

El nou fitxatge és un jugador jove amb experiència a la divisió de bronze i que s’ha format a les categories inferiors del Real Sporting de Gijón (temporades 2012-13 / 2013-14), a més de jugar al Cudillero i l’Entregu C.F. (2014-15). La passada temporada amb el Caudal va disputar de 1440 minuts en els 16 partits que va jugar com a titular en Lliga i va encaixar 26 gols. Un home corpulent i àgil amb una alçada de 1,88 cm i 81 kg de pes.

Amb aquest reforç, i la continuïtat de Marcos Contreras, es dona per tancats els fitxatges a la porteria del primer equip per a la temporada vinent.

El nou jugador de la S.D.Formentera s’incorporarà a la disciplina del club en començar la pretemporada, prevista a finals de la primera quinzena de juliol.

Futbolpitiuso.es

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.