Primers moviments del Campos

Tomeu Obrador entrenara el Campos

El CE Campos ja ha començat a fer feina en la confecció del primer equip i ja s’han fet les primeres renovacions i fitxatges, així com l’elecció del cos tècnic, per si és possible tornar a la Tercera Divisió, categoria que es va perdre la temporada passada.

La primera passa ha estat l’elecció del cos tècnic que conduirà a l’equip la temporada 2017/18 i la direcció esportiva ha confiat i apostat per gent que coneix bé el Club com és el tàndem Tomeu Obrador i Toni Burguera,

Després el Club també ha apostat per tenir el màxim de jugadors campaners o bé formats al planter campaner o amb trajectòria al Campos i amb aquesta línia s’està fent feina, sense renunciar a incorporar jugadors de qualitat que no cumpleixin aquests requisits.

Podem anunciar les primeres renovacions de jugadors importants per la seva qualitat i veterania i que donaran un plus molt important a l’equip dins la categoria de preferent com són el porter Toni Mas, el central Josep Garí i el polivalent Miquel Fernández. També i en la línia marcada abans s’han renovat als jugadors Zacka i Tomeu Ballester.que aportaran la seva joventut i qualitat al grup.

Després podem assenyalar com a noves incorporacions i que suposa tornar al seu club d’origen, als davanters Toni Bonet, després d’haver jugat amb el Lloseta de 2B i ja recuperat d’una important lesió i de Sebastià Pons, un cop acabat el seu pas pel futbol formatiu del Mallorca. També retornen a la disciplina campanera Biel Adrover, jove central format en el planter, Miquel Àngel Rigo, després del seu pas pel Divisió d’Honor del Manacor i Toni Servera, per aportar els seus gols. I ja per acabar, assenyalar la incorporació de Dani Pascual, procedent de La Unión.

La direcció esportiva segueix fent feina per anar formant l’equip i maneja una llista de sis o set noms que augumentaran la qualitat de la plantilla que defensarà els colors del CE Campos la propera temporada.

 

 

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.