El Mallorca Cadet, campió de les Illes Balears

saludo de los equipos

La Final del Campionat de la categoria Cadet, jugada en el camp de Bunyola aquest diumenge, la va guanyar per la mínima (1-0) el R. Mallorca, amb un gol aconseguit en el minut 2 de partit.

Aliniacions:

R. Mallorca: Francisco Verger, Víctor González, Raúl Prada, Pablo Ramón, Miguel Martín, Joan Florit, Pablo Gálvez, Elías Chentouf, Adrià Obrador, Jaume Alba (Sergi Vizcaíno, Sergi Batle i Joan Carbonell).
Atl Balears: Bernat Rosselló, Pallicer Jaume, Sergio Díaz, Mario Sánchez, Enrique Muñoz, Alejandro Perea, Pau Oliver, Marc Hidalgo, Lluís Ramis, Aaron Garrido, Vicente Liébanas (Adrià Vallespir, Kevin Schmidt i Campins Zuehlsdorff).
El gol l’ha marcat Pablo Ramón prácticament en el primer atac mallorquinista, després d’una sèrie de rebots dins l’àrea.
Tan a la primera com a la segona part, i sobretot a la segona, hi ha hagut ocasions de marcar per part dels dos equips, i fins i tot l’Atlètic ha vist com li anulaven un gol per fora de joc. Els dos porters han tengut una actuació destacada en un emocionant partit.
L’àrbitre, José Román Escribano, a pesar d’haver mostrat dues targetes al Balears, ha tengut una actuació sense complicacions.