Nacho Mateo i David Mercadal es vesteixen de blau

Nacho Mateo i David Mercadal es vesteixen de blau

Els dos primers jugadors que arriben a Ses Canaletes per reforçar l’equip Regional Preferent són David Mercadal i Nacho Mateo, tots dos procedents del CD Menorca on han desenvolupat gairebé tota la seva vida esportiva.

David Mercadal, és un central esquerrà que pot també ocupar el lateral i que arriba a la nostra Entitat després de completar mitja temporada amb l’equip maonès després de finalitzar els seus estudis i incorporar-se a la plantilla menorquina al mes de desembre. El jugador, és dels considerats, un home d’equip, i arriba amb la il·lusió d’aportar el seu granet de sorra al nou projecte.

Nacho Mateo per la seva banda, és un davanter centre de 26 anys i que aquesta temporada acumulà 9 gols entre Copa i Lliga amb el seu anterior equip. Mateo es un home que viu aliat amb el gol i que desarrolla moltes altres facetes dins a estructura tactica de l’equip. El nou davanter lluisser arriba a Ses Canaletes amb la il·lusió de treballar per l’equip e intentar millor al seu registre de gols que a la vegada beneficiaran al conjunt.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.