Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Sollerense D.s. 3 – 0 La Real de L.u.

Sollerense D.s.: Erik Ferriol, Albert Rullan, Joan Ferrer, Guillermo Amor, Jordi Hernandez, Xavi Marques, Albert Hauf y Nicolas Bucurescu.

Sustituciones: Joan Puig, Iker San, Javier Domingo y Edward Garcia Avelino De Souza

La Real de L.u.: Javier Ceballos, Biel Gallar, Aitor Cortes, Arturo Nogales, Jaime Anglada, Jaume Moragues, Pau Guiscafre y Santiago Picatoste.

Sustituciones: Ruben Alonso

Goles: 1-0 Xavi Marques (min 8), 2-0 Albert Rullan (min 20) y 3-0 Jordi Hernandez (min 40)

Árbitro: Emilkar Dubier Suau Gual.

Molt bon partit dels sollerics als dos primers quarts on es nins han sortit a per totes i pràcticament han deixat sentenciat es partit.
En aquests dos primers quarts s ha vist molt bon joc en equip. Moltes i bones jugades dels nins de Sóller que combinaven molt bé.
Aviat han arribat els dos primers gols. El primer espectacular de Xavi i el segon de Albert Rullan aprofitant una pilota rebutjada desde fora de l àrea, també molt bon gol.
El tercer quart ha estat bo però l intensitat dels locals ha baixat. Així hi tot han seguit dominant i Jordi ha fet el tercer també de xut llunyà.
Ja al darrer quart s han fet molts d canvis de posició.  El partit ha seguit controlat per el Sollerense, però ja no hi ha hagut quasi ocasions de gol i el joc ha baixat molt.
Molt bon partit de tots es nins que segueixen invictes a la segona volta. Destacar a Xavi que a desbordat als seus adversaris en tot moment, Albert Rullan molt bé en defensa i en atac i Hauf que ha fet un bon partit en una posició a la que no sol jugar. I així podríem destacar los a tots en el dia de avui.