Crónica Femenino Reg. Mallorca: Bunyola Club de Futbol 4 – 3 Sineu

Bunyola Club de Futbol: Maria Almudena Barbosa, Laura Oliver, Agueda Catalina Bosch, Rosa Magdalena Illa, Stina Ulrika, Esperanza Cañellas, Maria Del R Catalan Gemar, Magdalena Mateu, Maria Serrano, Marta Mascaro y Paula Bosch.

Sustituciones: Maria Antonia por (min.46), Sonia Baidez por Laura Oliver (min.46), Catalina M Martorell por Maria Del R Catalan Gemar (min.58) y Carmen Cañellas por (min.78)

Sineu: Caterina Maria, Caterina Llull, Aina Maria, Paula Perello, Maria Velasco, Victoria Antonia, Maria Merce, Aina Ramis, Maria Bauza, Martina Fernandez De Heredia Socias y Catalina Maria.

Sustituciones: Ana Lopez por Victoria Antonia (min.48) y Virginia Cuartero por Maria Bauza (min.59)

Goles: 1-0 Paula Bosch (min 4), 1-1 Victoria Antonia (min 5), 1-2 Maria Merce (min 13), 1-3 Maria Merce (min 20), 2-3 Stina Ulrika (min 44), 3-3 Marta Mascaro (min 53) y 4-3 Paula Bosch (min 70)

Árbitro: Gines Jesus Fernandez Ballesta.

Molt mala primera part de l equip de Bunyola, on es va veurà superat en el marcador per el Sineu, un equip de la part baixa de la taula classificatòria.
Les sineueres abans del descans es van posar 1 a 3 al marcador. Això va fer que l equip de Bunyola, que havia entrat bé al partit inclòs marcant aviat l’1 a 0 , és posas molt nervios i no sàpigues fer el seu joc. I és que ara que s acosta el final de la lliga i tenen el títol a tocar de mà hi ha més pressió i qualque nervi.
Així i tot, i sense jugar bé el Bunyola en aquesta primera part va estavellar 2 pilotes al travesser.
Ja a la segona part i amb la lliçó apressa l equip de Sineu quasi no va passar de mitg camp i el Bunyola va dominar el partit per complet donant la volta al marcador.
Al final 4 a 3 al marcador, devant un bon i voluntariós Sineu. Bona reacció de les locals que van fer una bona segona part.