Crónica Femenino Reg. Mallorca: Sa Fortalesa UniÓ Esportiva 0 – 4 Bunyola Club de Futbol

El Bunyola golea a Sa Fortalesa
Alineaciones:

Sa Fortalesa UniÓ Esportiva: Maria T Teruel, Piedad Cuadrado, Mercedes Perez, Silvia Lara, Catalina Alorda, Ainoa Marine, Maria Elena Canaves, Antonia Martinez, Alba Garcia, Marta Benitez y Maria C Canaves.

Sustituciones: Paula Pons por Mercedes Perez (min.45), Miquela Torrens por Silvia Lara (min.85) y Margalida Comas por (min.54)

Bunyola Club de Futbol: Maria Almudena, Laura Oliver, Maria Del R Catalan Gemar, Cristina Rios, Stina Ulrika, Sonia Baidez, Desiree Ribela, Paula Bosch, Maria Serrano, Marta Mascaro y Catalina M Martorell.

Sustituciones: Rosa Magdalena por Catalina M Martorell (min.51), Esperanza Cañellas por Pula Bosch (min.56) y Magdalena Mateu por Stina Ulrika Hamberg (min.59).

Goles: 0-1 Marta Mascaro (min 22), 0-2 Maria Serrano (min 30), 0-3 Sonia Baidez (min 39) y 0-4 Sonia Baidez (min 84)

Árbitro: Jesus Alfonso Bessini.

Comentario:

Partit molt fàcil per el Bunyola que no ha tengut cap problema per guanyar a les pobleres tot i no jugar un gran partit.

Domini de les de Bunyola, amb un joc imprecís que ha fet que l equip local gaudís de qualque oportunitat per poder marcar. Més per desencerts de les de vermell que per elles.

Això si, s equip de Sa Pobla no s ha donat mai per vençut i ha lluitat per totes ses pilotes els 90 minuts.

Al final, un clar 0 a 4 que hagués pogut ser més abultat i un partit en el que en cap moment s han vist perillar els 3 punts. Pensant amb l 1 a 0 de la primera volta de la lliga es preveien més dificultats.

JFP para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.