Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Salla AtlÉtico 0 – 4 Sollerense D.s.

Salla AtlÉtico: Tristan Riusech, Pedro Benno Siglar, Alberto Zamora, Luis Sepulveda, Xavier Fuster, Brais Mercedes, Jesus Fernandez y Marc Romera.

Sustituciones: Francisco Sedano, Marcos Roca, Juan Maximo y Carlos Moscoso

Sollerense D.s.: Joan Puig, Albert Rullan, Joan Ferrer, Jordi Hernandez, Xavi Marques, Andreu Marco, Edward Garcia Avelino De Souza y Nicolas Bucurescu.

Sustituciones: Mateo Marti, Adrian Garcia, Guillermo Amor y Javier Domingo

Goles: 0-1 Xavi Marques (min 30), 0-2 Adrian Garcia (min 32), 0-3 Guillermo Amor (min 37) y 0-4 Xavi Marques (min 39)

Árbitro: Angel Moreno Santamaria.

Partit dominat totalment per els visitants en els dos primers quarts de partit.
En aquests dos primers quarts els sollerics han gaudit de innombrables ocasions de gol, però unes vegades el porter local, que ha fet un partidas i altres els defenses han evitat que s arribes al descans amb clara avantatge dels de Sóller.
A l inici del tercer quart Xavi ha fet el primer gol per els de Sollerense.  A partir d aquest moment L equip de La Salle ha intentat atacar per empatar el partit i han creat ocasions per fer ho. Els visitants L han passa’t malament per moments.
Al darrer quart Adrian, que sol jugar de defensa, s ha posicionat com a davanter, ja que es molt lluitador i podia rompre definitivament el marcador. I així ha estat ja que ha fet el 0 a 2, i a partir d aquí els locals han baixat els braços i ja no hi ha hagut oposició perquè Guille i Xavi marcasin dos gols més.